-The Marine’s Prayer

 

 

Almighty Father, whose command is over all and whose love never fails, make me aware of Thy presence and obedient to Thy will.  Keep me true to my best self, guarding me against dishonesty in purpose and deed and helping me to live so that I can face my fellow Marines, my loved ones, and Thee without shame or fear.  Protect my family.

      Give me the will to do the work of a Marine and to accept my share of responsibilities with vigor and enthusiasm.  Grant me the courage to be proficient in my daily performance.  Keep me loyal and faithful to my superiors and to the duties my Country and the Marine Corps have entrusted to me.  Help me to wear my uniform with dignity, and let it remind me daily of the traditions which I must uphold.

      If I am inclined to doubt, steady my faith; if I am tempted, make me strong to resist; if I should miss the mark, give me courage to try again.

      Guide me with the light of truth and grant me wisdom by which I may understand the answer to my prayer.

forrás:  http://www.usmcpress.com/heritage/marines_prayer.htm

 

Mindenható Uram!
Te, kinek parancsa mindenek felett áll, és kinek a szeretete soha nem lankad, mutasd meg nekem a jelent és adj engedelmességet a jövőben.
Segíts, hogy a legjobbat hozzam ki magamból, védj meg a becstelen céloktól és tettektől, és segíts, hogy élhessek és szeretett Tengerészgyalogos bajtársaim szemébe nézhessek szégyen vagy félelem nélkül.
Kérlek, óvd a családomat. Adj erőt, hogy elvégezhessem a Tengerészgyalogosok feladatát, erővel és lelkesedéssel vegyem ki a részem a rám rótt felelősségből. Adj bátorságot ahhoz, hogy a napi teendőimet tökéletesen végezzem el. Adj lojalitást és hűséget a feljebbvalóim felé, engedelmességet az Országom iránt és a Tengerészgyalogság felé, aki bízik bennem.
Segíts, hogy az egyenruhámat méltósággal viseljem, és emlékeztess minden nap azokra a tradíciókra, melyeket fenn kell tartanom. Ha kétkedés felé hajlanék, erősíts meg a hitemben, ha kísértésbe esnék, segíts, hogy ellen tudjak állni, ha elveszteném a jeleidet, adj bátorságot, hogy újra megpróbáljam. Vezess engem az igazság fényével és jutalmazz olyan bölcsességgel, mellyel megérthetem imáim válaszait.

fordítás by Trinity