-How to become a Marine Corps

Sokan kérdezték meg tőlünk, hogy hogyan és lehet-e valaki hazánkból Tengerészgyalogos

A hivatalos állás foglalást egyenesen Amerikából kaptam meg.

Csak amerikai állampolgárok, vagy olyan külföldi állampolgárok jelentkezhetnek akik jogszerűen tartózkodnak az Egyesült Államokban egy Bevándorlási és Állampolgársági ‘Service Alien Registration Card’
(“zöldkártya” – INS Form I-151/551) kell rendelkezniük. A pályázóknak folyékonyan kell beszélni, írni és olvasni angolul. A minimális idő amit a toborzó irodában kötelezettségvállalni kell az négy év.
Magánszemélyek életkor korlátai: 17-29 közötti életév és rendelkezniük kell középiskolai bizonyítvánnyal. Néhány (*GED) diploma tulajdonos számára is megengedett, hogy jelentkezzen, ha kimagaslóak az eredményei
a fegyveres szolgálatok szakmai alkalmassági (**ASVAB) tesztjében. Hívj nyugodtan, ha van még valami kérdésed ‘Gunny’.

Semper-Fi

MGySgt. W.J. Kovacs US Marine Corps Scout Sniper School Quantico, VA

 

Fordította: Cerberus Megj:
*[u]Az Amerikai Oktatási Tanács kizárólagos fejlesztése [/u]a [u]GED[/u] teszt. A tesztet személyesen kell megírni. Helyszínen fizetendő díjak után a “Certificate of General Educational Development” vagy hasonló elnevezésû hitelesítő személyek felügyelik, azonnal kiállításra kerül a diploma, akik megfelelnek a teszt pontszámi követelményeknek.
**[u]A fegyveres szolgálatok szakmai alkalmassági humánerőgazdálkodó szervezete [/u](ASVAB) egy feleletválasztós teszt az Egyesült Államok katonai beléptetési Parancsnoksága koordinálja, minősítését használja az Egyesült Államokban a fegyveres erőinek összes sorozóirodája . Ezt a tesztet gyakran felajánlja, az amerikai középiskolás diákok részére, ha azok a 10., 11. és 12. évfolyam járnak (gimi 2-4 évfolyam nálunk), de bárki aki jogosult kitöltheti azt. Ezen teszt megírása nem sorozási felvételi követelmény, de a teszt minősítő pontszám határai determinálják a katonaiorvosi vizsgálatokkal együtt a személyes katonai további karrier lehetőségeket.(egyfajta személyre szabott kompetenciákat rögzít és kategorizál).